info@cntkings.ee

Setterwalls fortsatt i topp i Chambers Fintech-ranking

Setterwalls Advokatbyrå placerar sig återigen i toppen av Chambers årliga rankinglista för de mest framstående advokatbyråerna inom Fintech i Sverige. Utöver topplaceringen som byrå erhåller Setterwalls dessutom tre individuella utmärkelser.

Varje år rankar det oberoende rankinginstitutet Chambers and Partners världens ledande advokatbyråer och jurister inom flera områden, däribland Fintech. Som en av endast två byråer i Sverige placerar sig Setterwalls nu återigen i högsta nivån. Setterwalls har sedan Chambers började utvärdera Fintech-området på den svenska advokatmarknaden utmärkt sig bland de främsta byråerna. I utnämnandet framhöll Chambers särskilt Setterwalls starka och breda erbjudande över de olika specialistområden som ryms inom Fintech. Setterwalls tilldelas även tre individuella omnämnanden till Joacim Johannesson, Niklas Follin och Andreas Löfholm.

– Chambers är ett av de främsta rankinginstituten och vi är väldigt stolta över att bibehålla vår topp-ranking från förra året. Vi har länge haft fokus på Fintech och jobbat med de här frågorna på ett avancerat plan; de här utmärkelserna är ett bevis på hur starka vi är både individuellt och som team, säger Joacim Johannesson som leder Setterwalls Fintech-grupp.

Fortsatt stark utveckling

Inför det kommande året har Setterwalls förstärkts ytterligare inom Fintech genom rekryteringen av Tobias Björklund som ansluter från en chefsroll på Finansinspektionen. Med sin långa erfarenhet av finansregulatoriska frågor ska han bidra till att Setterwalls ytterligare förstärker sin position på området.

– Vi ser framför oss en fortsatt stark utveckling av den svenska Fintechmarknaden under 2022 och är glada att Tobias blir en del av Setterwalls. Med honom kan vi erbjuda våra klienter ännu skarpare rådgivning i finansregulatoriska frågor. Han blir en stor tillgång i ett redan starkt team, avslutar Joacim Johannesson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *