info@cntkings.ee

Quickbit utökar sitt erbjudande av kryptovalutor, adderar Cardano, Polkadot och Chainlink

Quickbit App, som sedan tidigare stödjer användandet av Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash och Ethereum stödjer nu även kryptovalutorna Cardano, Polkadot och Chainlink.

Cardano och Chainlink har funnits sedan 2017, medan Polkadot lanserades 2020. Samtliga tre är bland de största kryptovalutorna i världen baserat på marknadsvärde*. Att utöka erbjudande av kryptovalutor med ytterligare tre stycken är ett viktigt steg i Quickbits strävan att förenkla användandet av kryptovaluta i människors vardag. 

Dagens release innebär att användarna genom Quickbit App nu kan köpa, sälja och växla Cardano, Polkadot och Chainlink. Användarna kommer i dagsläget inte att kunna skicka och ta emot de tre kryptovalutorna till och från externa kryptoplånböcker.

“Jag är glad att vi fortsätter utöka vårt erbjudande, samtidigt som vi fortsatt är nära marknaden och lyssnar på våra användare när det kommer till nya produkter och funktionaliteter. De nya kryptovalutorna stärker vårt erbjudande och befäster även vår ståndpunkt att Quickbit App är den marknadsledande kryptoplattformen i Sverige”, säger Hammad Abuiseifan, VD Quickbit.

Quickbit är ett svenskt fintechbolag, som grundades 2016 med målet att förenkla för fler människor och företag att använda kryptovaluta i sin vardag. Idag erbjuder Quickbit säkra och användarvänliga produkter för såväl e-handlare som kunder. Med hittills över €900 miljoner i transaktioner genomförda på blockchain, har Quickbit redan möjliggjort och stärkt användningen av kryptovalutor för individer runt om i världen. Quickbit är sedan juli 2019 noterat på NGM Nordic SME. För mer information, besök www.quickbit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *